Ева, клиент на Краси

Здравейте на всички, които сте попаднали тук. Моята история …. абе бях се докарала до нежелание да се виждам с хора, не можех да излизам от дома си, паник атаки и постоянно подтиснато, и плачливо настроение. Търсих помощ и на други места, но безуспешно. Този път обаче попаднах на моя терапефт – Краси Попова.

Бистра

Чуствали ли сте се като в буреносно море, вълните ви заливат, изтощени сте, мокри, не спите, сами сте, искате просто за малко да си починете, всичко да свърши. Точно в такова състояние срещнах Краси и заедно преплувахме до острова, на който да намеря себе си и бурята да свърши.

Антоанина Митова

“Краси впечатлява със своя опит и знания, както и с отдадеността й към нейните клиенти. Имах удоволствието да работя с нея по съвместен проект в областта на консултирането на родители на деца, страдащи от аутизъм в Нов Български Университет.  Това, което ми направи впечатление в работата й по време на водените от нас терапевтични групи, […]

Полина Гиргинова

“Красимира е специалист, който работи всеотдайно и от сърце с всеки случай който поеме. Много харесвам нейната решимост и желание за професинално развитие”. Полина Гиргинова Клиничен-социален работник, консултант в „Сдружение за психично здраве Вега”

Данаил

Здравейте, аз се казвам Данаил и съм на 32 години. Много ми е трудно да разкажа какъв проблем имах преди години, защото звучи несериозно, но всъщност е нещо много лично и тежко емоционално.

Нина

Много неща успях да кажа на глас при Краси, което ми помогна всъщност да се замисля над собствените си думи и мисли, както и над нейните съвети. Всеки път след терапията се прибирах пеша до нас и мислех над всичко, за което си говорихме. Отговорите на всички тези въпроси, които си задавах, както и вярата в мен самата изплуваха постепенно с времето. Промяната в мен стана видима.

Рени

Казвам се Рени, имам малък син на 2 години, разведена, бях жертва на психически тормоз от бившия ми съпруг, но се преборих със страховете си и се научих да живея пълноценно! Сега работя, усмихвам се, радвам се на живота и детето ми и съм щастлива! Научих се на всичко това с помощта на Краси Попова от „Асоциация Имаго“!