Екип ИМАГО – Психолози и психотерапевти в София

Ако вие или ваш познат имате нужда да се свържете с опитен психолог или терапевт – свържете се с нас! Нашият екип от ще ви помогне да преодолеете страданието и болката, за да може да възвърнете нормалния ритъм на вашия живот.

Кои сме ние?

Краси Александрова Попова, клиничен и когнитивен психотерапевт, София.

Аз съм експерт в сферата на психологичното консултиране по проблеми свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства и кризи в отношенията между партньорите.

Сертифициран консултант – терапевт съм към Българска aсоциация по когнитивна-поведенческа психотерапия. През 2011 защитих магистратура по клинична и социална  работа в Нов Български Университет и Български Институт за Отношения между хората.

От м. юли, 2013 г. съм член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Области на работа: Консултиране на хора с депресивни и тревожни разстройства, панически атаки, обсесивно – компулсивни разстройства, страхови неврози. Консултиране на хора с пост – травматично стресово разстройство след преживяни житейски кризи /сексуално, физическо, емоционално насилие/.

Краси  Попова

Клиничен и когнитивен консултант

Телефон за контакт: 0884944411

E-mail: beznasilie@gmail.com

Адрес: Гр. София, ул. “Триадица” 5А, сграда София Палас, Ет 4, Каб. 411,

 

Мая Георгиева Михайлова – Петкова,клиничен и консултативен психолог, София

Завършила съм психология през 1997 г. в СУ „Св. Климент Охридски”, специализация по клинична и консултативна психология. Имам голям опит и работя в сферата на консултирането на зависимости вече 13 години – зависими, семейства, партньори и деца на зависими. Работя в Национален център по наркомании от 2008 година като експерт в психосоциална рехабилитация на зависими.

За около 2 години съм работила на горещата телефонна линия на Асоциация “Анимус”, където съм консултирала хора, преживели насилие. В момента се обучавам в школата по Транзакционен анализ – психотерапия и консултиране, метод, който според мен е много подходящ за уреждане на конфликтни отношения.

От май месец 2012 официално съм част от екипа на сайт “Без насилие” и подпомагам неговите дейности. От м. юли, 2013 г. съм член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Член на БАТА (Българска асоциация по Транзакционен анализ). Сертфициран обучител по кратки интервенции, свързани с употребата на вещества.

Области на работа: зависимости, отношения свързани с насилие и травми от преживяно насилие, конфликтни отношения, проблематика от тревожно-депресивния спектър, консултиране на родители на юноши с проблемно поведение – употреба на вещества, агресивно поведение; консултиране на хора от ЛГБТ – общността.

Мая Михайлова – Петкова

Kлиничен и консултативен психолог

телефон за контакт: 0887263879

E-mail: beznasilie@gmail.com

Адрес: Гр. София, ул. „Г.С.Раковски“ 101,ет.1,

 

Тук можеш да прочетеш какво казват част от нашите клиенти за нас: Истории с добър край