Екип ИМАГО – Психолози и психотерапевти в София

Ако вие или ваш познат имате нужда да се свържете с опитен психолог или терапевт – свържете се с нас! Нашият екип от ще ви помогне да преодолеете страданието и болката, за да може да възвърнете нормалния ритъм на вашия живот.

Кои сме ние?

Краси Александрова Попова, клиничен и когнитивен психотерапевт, София.

Аз съм експерт в сферата на психологичното консултиране по проблеми свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства и кризи в отношенията между партньорите.

Сертифициран консултант – терапевт съм към Българска aсоциация по когнитивна-поведенческа психотерапия. През 2011 защитих магистратура по клинична и социална  работа в Нов Български Университет и Български Институт за Отношения между хората.

От м. юли, 2013 г. съм член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Области на работа: Консултиране на хора с депресивни и тревожни разстройства, панически атаки, обсесивно – компулсивни разстройства, страхови неврози. Консултиране на хора с пост – травматично стресово разстройство след преживяни житейски кризи /сексуално, физическо, емоционално насилие/.

Краси  Попова

Клиничен и когнитивен консултант

Телефон за контакт: 0884944411

E-mail: beznasilie@gmail.com

Адрес: Гр. София, ул. “Триадица” 5А, сграда София Палас, Ет 4, Каб. 411,

Мая Георгиева Михайлова – Петкова,клиничен и консултативен психолог, София

Мая Михайлова е клиничен и консултативен психолог, с 18 години клиничен  професионален опит и практика с клиенти с различна психологична проблематика. Член е на ЕАТА (Европейска асоциация по транзакционен анализ) и на УС на БАТА. От май месец 2012 официално е част от екипа на сайт “Без насилие” и подпомага неговите дейности. От м. юли, 2013 г. е член на УС на “Асоциация Имаго” и психолог -консултант на организацията. Сертфициран обучител по кратки интервенции, свързани с употребата на вещества.  Завършила е пълния курс на обучение по Транзакционен анализ и практикува под супервизия с белгийски супервизор и обучител. Работила е близо 15 години в областта на зависимостите – различни програми за лечение и рехабилитация. Има частна практика от 2014 година и в последните 2 години работи с хора от ЛБГТИ- спектъра, предимно хомосексуални и бисексуални личности с клинична проблематика и проблеми в интимността на двойката.

Области на работа: зависимости, отношения свързани с насилие и травми от преживяно насилие, конфликтни отношения, проблематика от тревожно-депресивния спектър, консултиране на родители на юноши с проблемно поведение – употреба на вещества, агресивно поведение; консултиране на хора от ЛГБТ – общността.

Мая Михайлова – Петкова

Kлиничен и консултативен психолог

Работно време:

Понеделник – петък от 12.00 до 20.30 часа

Събота от 10.00 до 14.00 часа

Тел. 0887263879; beznasilie@gmail.com

Адрес: Гр. София, ул. „Г.С.Раковски“ 101,ет.1,

Десислава Иванова,  клиничен психолог София

Десислава Иванова е клиничен психолог, обучаващ се транзакционен абалитик в областта на консултирането и детски психотерапевт. В своята практика тя работи както с деца, тийнейджъри, така и с възрастни пациенти. Завършила е Клинична и консултативна психология в СУ “Св. Климент Охридски” – магистър. От 2011 до 2017 година работи като психолог в Регионален център за приобщаващо образование, а от 2013 до момента има частна практика. От 2015г. работи в тясна връзка с МЦ “Психично здраве” по клинични случаи. От месец март 2018 се присъединява към екипа на „Асоциация Имаго“ и ще поема диагностиката и писане на становища за съда при случаи на насилие над деца, психотерапия на деца и тинейджъри, претърпяли някаква форма на насилие.

Понеделник – петък от 12.00 до 20.30

Събота от 10.00 до 18.00 часа

Тел. 0878733888; beznasilie@gmail.com

Тук можеш да прочетеш какво казват част от нашите клиенти за нас: Истории с добър край