Екип ИМАГО – София

Ако вие или ваш познат имате нужда да се свържете с опитен психолог или терапевт – свържете се с нас! Нашият екип от ще ви помогне да преодолеете страданието и болката, за да може да възвърнете нормалния ритъм на вашия живот.

Краси  Попова,  консултант-терапевт, София.

Аз съм експерт в сферата на психо-социалното консултиране по проблеми свързани с преживявания на лични кризи като раздяла, депресия, паник атаки, хранителни разстройства и кризи в отношенията между партньорите.

Завърших основен курс в сферата на когнитивната терапия към Българска aсоциация по когнитивна-поведенческа психотерапия. През 2011 защитих магистратура по клинична и социална  работа в Нов Български Университет и Български Институт за Отношения между хората.

В процес на обучение  в EMDR психотерапия към EMDR Europe Association, EMDR – СЕРТИФИКАЦИОННА ПРОГРАМА.

Като естествен резултат от терапевтичния процес с EMDR, мислите, чувствата и поведението на клиентите се променят в положителна посока, което е неоспорим показател за емоционалното здраве и разрешаването на проблемите. Нещо повече, това би могло да се случи дори без да се навлиза в детайли и подробно описание на травматичното събитие.

От м. юли, 2013 г. съм член на УС на “Асоциация Имаго” и консултант на организацията.

Области на работа: Консултиране на хора с депресивни и тревожни разстройства, панически атаки, обсесивно – компулсивни разстройства, страхови неврози. Консултиране на хора с пост – травматично стресово разстройство след преживяни житейски кризи /сексуално, физическо, емоционално насилие.

Телефон за контакт: 0884944411

E-mail: beznasilie@gmail.com

Адрес: Гр. София, ул. “Триадица” 5А, сграда София Палас, Ет 4, Каб. 411,

Тук можеш да прочетеш какво казват част от нашите клиенти за нас: Истории с добър край