Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие! Без насилие!

Сексуален тормоз

FacebookTwitterGoogle+DiggRedditStumbleUpon

Запознах със семейство еврейски мисионери.Сприятелихме се и отидох да живея в къщата им.Приеха ме като свое дете,искаха да приема фамилията им.
С течението на времето станах свидетел на много неприятни сцени.
Жената започна да ми обяснява,че ще бъде чест за мен да имам дете от съпруга й.При едно излизане тя купи банани на едно просещо циганче и започна да го опипва по половите органи,да го целува и показа явна сексуална възбуда.Минаваха хора,но никой не реагира.При една евангелизация опипваше пред мен и съпруга й други циганчета,той й направи забележка,но тя ни най – малко не се притесни.
След случая с децата и предложението й за дете започнах да се страхувам.Мъжът й беше бивш еврейски разузнавач и твърдяха,че имат силни и влиятелни приятели по целия свят.Можели да ме унищожат-познавали приятелите и семейството ми.В Африка хората умирали по улиците и никой не ги погребвал,това щяло да се случи с мен и познатите ми.Мъжът й можел да направи каквото си иска с мен,имаха оръжие в дома си.Казах,че ще съобщя на полицията,но това не я притесни.Каза,че ще ме изкарат луда и никой няма да ми повярвя.
След като се изнесох от дома им хора от църквата им минаваха покрай мен и ми се подиграваха казвайки:” Ще видиш какво ще ти се случи….”
Една вечер кола препречи пътя ми и четири човека се нахвърлиха срещу мен,мои съседи ме обградиха за да ме защитят и така се прибрах.След известно време блъскаха по вратата на апартамента ми,но не успяха да влязат-знаеха,че живея сама.
Веднъж излизайки от една аптека един добре облечен мъж с нова кола се нахвърли заплашително върху мен,няколко човека се намесиха и му попречиха да ме набие…
Разбрах,че са се организирали с военни от различни държави и искали да ме унищожат!
Не мога да се движа спокойно по улиците.Страхувам се!Исках охрана от полицията,но не ми осигуриха.
Искам да защитя живота си на 38 години съм.
ТЪРСЯ ВСЯКАКВА ПОДКРЕПА,съвети,защита.Полицията не се е ангажирала с нищо,дори някои от тях им съдействат.
Евреите не са ортодоксални,от протестантската общност са.
На 30.09.2010г.отидох да подам жалба в полицията,единият полицай,който знаеше,че имам ужасни болки и виждаше,че съм с затворени очи,вдигна юмрук срещу лицето ми.В последният момент си отворих очите и видях юмрука….
Нищо не съм направила,неосъждана съм,нямам висящи дела!Само дадох за разследване въпросните хора!